Македонија воведе caнkции на Никарагва [Фото]

Македонија ѝ се придружи на Европската унија со воведување рестриктивни мерки за Никарагва поради состојбата во државата од Средна Америка.

Станува збор за финансиски мерки и за забрана за влез во Македонија, кои се воведуваат на неопределено време, стои во одлуката објавена во „Службен весник“, која стапува на сила денеска.извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum