Македонија колабира 67 ново заразени и еден починат пациент

Филипче: 67 ново заразени денес во Македонија еден починат и 25 оздравени пациенти.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum