Лидерот на СДСМ Зоран Заев: 5ти ЈУЛИ ИЗБОРИ ЌЕ ИМА

– Избори ќе има датумот е завршена работа, тие ќе се случат на 5 јулие биде јули, секој има време да се подготви. Вирусот слабее во неговиот ефект, сите се асимптоматски, но се шири. Сите денешни бројки се од времето кога имаше полициски час, така да и тоа не е решение. Во сите овие денови имаше само пет хоспитализирани во Градската болница и двајца на Инфективната клиника. Ова ќе трае и на 5 август, и 5 октомври и 5 јануари, не можеме владата да ја оставиме вака заради нечии скриени калкулации. Здраво е за државата да има парлемент и парламентарна демократија – рече Заев.29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum