Лидер МК: Ова е новиот претседател на подмладокот на СДСМ (ФОТО)

Ова е новиот претседател на подмладокот на СДСМ. Марко Михаиловски денеска беше избран за нов лидер на Социјалдемократската младина на Македонија.

Михајловски беше избран на 23-та Изборна дигитална Конференција.

Изборната конференција се одржа преку електорнска платформа Зум (ZOOM), заради заштита на здравјето на граѓаните, делегатите, медиумските работници и со целосно почитување на мерките и препораките за зашитита од Ковид 19.


Извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum