Лазаров во идеалниот тим на ЛШ во последните 20 години

Данскиот ракометар, Расмус Бојсен продолжува да избира најдобри ракометари, екипи и селекции.


Бојсен сега го ибра најдоброт тим во ЛШ во последните 20 години.


Данскиот ракометар во тимот го смести македонскиот капитен Кирил Лазаров. Тука е и поранешниот голман на Вардар, Арпад Штербик. Останатиот дел од тимот го сочинуваат: Томас, Калман, Чепкин, Рутенка, Карабатиќ и Динар.

извор: спортски.мк

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum