Куманово го држеа без вода под опсада, А ОЛИВЕР СПАСОВСКИ СЕ СЛИКА ПОД ЗНАМЕТО НА УЧК

По скандалот на вицепремиерката и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, која заедно со градоначалникот на Кичево, Дехари позираа пред знамето на УЧК и на Република Албанија, денеска се појавија и нови фотографии на раководството на СДСМ.

Како што објави порталот Република, на фотографијата се гледа дека и техничкиот премиер Оливер Спасовски без никаков проблем седи на маса, а на централно место е истакната сликата на терористичката организација УЧК, која е одговорна за многу убиства во Македонија и на Косово.


Како што веќе пишувавме, ваквите „селфиња“ на државните и високи партиски функционери на СДСМ, предизвика голем револт кај граѓаните во Македонија.

извор: vecer.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum