Кровот на фабриката Трикотажа Пелистер Битола ХЕРКУЛ го зеде (ВИДЕО)

Беа забележани две лица на улица Девеани во Битола како го носат кровот на фабриката Трикотажа Пелистер.


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum