КОЛАБИРА ВАКЦИНАЦИЈАТА: Откажани термините за вакцинација на фармацевтите и вработените во аптеките


Колабира вакцинацијата во Македонија, откажани термините за вакцинација на вработените во аптеките и фармацевтите кои се секојдневно изложени на ризик.


За колку време никој не знае. Медицинскиот персонал прашува каде се вакцините со кои требаше да бидат вакцинирани, но министерството за здравство не дава одговор.


За жал Македонија е на 12-то место во Светот по смртни случаи на 1 милион жители, Прилеп е на прво место во Светот по број на починати на 100 000 жители!


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum