Кои се најубавите македонски политичарки, мажите одбраа - изгледа на невидено!?


Во анонимна анкета спроведена на Машки магазин ги прашавме мажите: Кои сегашни и минати политичарки го привлекле најмногу нивното внимание со изгледот? Добивме 200 одговори од мажи на возраст од 25 до 70 години.

Најголем впечаток им оставила Мерал Узеири- Ферати која повеќе од 10 години беше пратеничка во Македонското собрание од редовите на ДПА.

Во нејзино друштво се најдоа и:


Софија Куновска

Ане Лашкоска

Даниела Рангелова

Ермира Мехмети

Мери Ѓорѓиевска Младеновска

Радмила Шекеринска

Мила Царовска

Редоследот на дамите е по случаен избор.


извор: Maшки Магазин shilomagazine.com.au

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum