Кога оваа Македонка запеја, жирито се расплака (ВИДЕО)

32-годишната Деница Апостоловска од Тетово, која веќе 5 години живее во Малта каде работи како чистачка, се појави на тамошното шоу „Malta’s got talent“ и ги освои симпатиите на четиричленото жири.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum