Кире Михаилов: Вработените во "Македонски Шуми" сеуште без плата, а од понеделник и без здравство

Кире Михаилов: Вработените во "Македонски Шуми" сеуште без плата, а од понеделник и без здравство. Ги оставивте луѓето без пари за празниците. Ги оставивте луѓето без здравство во епидемијата на векот и мува не Ве лази.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum