Ќе се реконструира СВЕТИОТ КРСТ над Битола (ФОТО)

Пред смртта Св.Јован Богослов оставил порака корисна за сите нас луѓето во светот. Да ја запомнат и да ја проповедааат првата и најголема евангелиска заповед а тоа е Заповедта за ЉУБОВТА.


Ајде сите да бидеме хумани да донираме за манастирот Св.ЈОВАН БОГОСЛОВ - БИТОЛА и за светиот КРСТ кој се наоѓа во непосредна близина на манастирот. Кој е во можност финансиски, материјално слободно може да донира.


Број на жиро сметка 500000000935010

Повеќе информации на тел. 076/684-671


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum