"Картонска Општина Прилеп" пpeyбава е, доаѓaaт тypиcти да ја видат? (Фото)

Преубава е валканата општинска зграда во Прилеп доаѓаат туристи да ја гледааат и да се чудат на брендираните картонски прозорци.

Дали конечно градоначалникот реши да го промени она што го нарекуваше авангарда на едно време?

извор: markukule.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum