КАКО СЕ ВИКА БАГРА НА БИТОЛСКИ?

Независна советничка од Битола, инаку здравствен работник, на онлајн состанок ги информира колегите од градскиот совет дека наместо ветените 40% од плата, добила само 92 денари. Претседателот на Советот, извесен Валентин Груевски, ѝ го дава следниов совет: На подарен коњ не му се гледа во забите (?!).


Слична доза на човечност покажале и следниве ликови:


Владе Шеровски (СДСМ) Ти дале според заслугите.


Методија Илиевски (СДСМ): Уште толку ти фалеа до 100 000 изгледа.


Зоран Стојчевски (СДСМ): Ќе си купиш две маски од поефтините.


извор: off.net.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum