Kако изгледа Министерството за политички систем, а како изгледа Битолската болница?Вчера и официјално се пушти во употреба новата зграда за Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците каде на чело се наоѓа Артан Груби.


Коментарите не стивнуваат гласна е и Твитер заедницата според која го споредува Министерството со болницата во Битола.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum