ЈОСИФОВСКИ НА ТВИТЕР : Шарената револуција "Најголема шарена лага" во Македонското опшество!

Во текот на вчерашниот ден во центарот на Битола беа поставени креативни пораки од група граѓани во кои можеше да се види разочараноста и гневот кон локалните политичари и односот на поранешниот премиер на Македонија Зоран Заев за политичките ставови и анархијата која владее во државата од селективноста на правдата и неказнивоста на политичарите, денес на тоа се надоврза и лидерот на унијата на млади слили во Битола Марко Јосифовски кој твитна со иронија на својот твитер профил "ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА Е НАЈГОЛЕМАТА ПРЕВАРА ВО МАКЕДОНСКОТО ОПШЕСТВО".


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum