ЈАВЕН ПОВИК ДО СИТЕ ГРАЃАНИ ДА СЕ ПРИКЛУЧАТ ВО СТРУЧНИТЕ КОМИСИИ ПРИ ОК ВМРО ДПМНЕ -БИТОЛА


ЈАВЕН ПОВИК ЗА КАНДИДИРАЊЕ НА ЧЛЕНОВИ НА КОМИСИИ ПРИ ОПШТИНСКИ КОМИТЕТ ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА

Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ Битола, распишува јавен оглас за кандидирање на членови на комисии при Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Битола и тоа:

Комисија за информатичко општество, телекомуникации и аудиовизуелни услуги Комисија за труд, социјална политика, демографија и родови прашања Комисија за економија, туризам и инвестиции Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт Комисија за односи со невладини организации на ВМРО-ДПМНЕ Комисија за енергетика Комисија за образование и наука Комисија за локална самоуправа Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство Комисија за култура Комисија за правни работи, политички систем и антикорупција Комисија за спорт Комисија за надворешни работи и евроатлански интеграции Комисија за животна средина Комисија за здравство

ОК ВМРО ДПМНЕ - Битола ги повикува сите мотивирани и квалитетни граѓани кои имаат визија да се пријават на овој конкурс за да бидат дел од предводниците на големите победи на ВМРО-ДПМНЕ.

Конкурсот ќе трае до 01.02.2021 година, пријавувањето е електронски со пополнување на апликација достапна на следниот линк: https://forms.gle/zrVW8GMo1nYCPKck9 Сите кандидати ќе бидат повикани на интервју и имаат еднакви шанси да бидат избрани согласно личните квалитети, успеси во минатото и визија за иднината.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum