Измит Нура Внук На Таљат Џафери И Десна Рака На Али Ахмети Е Новиот Директор Во Агенцијата За Иселен

Измит Нура (внук на Таљат Џафери и десна рака на Али Ахмети) е новио заменик директор во Aгенција за иселеништво.

Функционерот на ДУИ Измит Нура претходно беше директор во Агенција за млади и спорт. Негото име за прв пат ја разбранува јавноста кога се пофали дека гласал на предвремените избори на Косово.

Нура е екс член на 112 бригада на ОНА Мујдин Алиу, а на социјалните мрежи редовно споделува фотографии од војната.


извор: sezase.mk


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum