Измината ноќ магацините на Министерството за одбрана и Генералштабот биле украдени

АЛЕКСАНДАР НАЦЕВ: Измината ноќ од магацините кои се наоѓаат во кругот на Министерството за одбрана и Генералштабот се украдени повеќе од 35 комплети униформа и други делови од униформа. Додека министерката за одбрана си тера кампања со службени возила и користи униформирани лица за снимање партиски спотови, некој се дрзнал да ја ограбува Армијата. Министерството за одбрана засега молчи и случајот се држи во тајност.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum