Избори на 15 Јули!

Официјално, парламентарните избори во Македонија ќе се одржат на ден Среда на 15 Јули 2020 година.


За одвивањето на изборите и посебниот протокол ќе се информира јавноста во текот на следните часови.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum