ИГОР ДУРЛОВСКИ - Имав две љубови!

Зар таа те сакаше повеќе од мене? Зар нејзината прегратка е потопла од мојата?

А ти..ти истрча да те прегрне толку страсно, толку силно и .....засекогаш. Те мразам како што ги сакав твоите бакнежи,твоите допири и шепот....Зошто ме остави за неа,засекогаш ? Зошто?

Која е Македонија? Што е Македонија?


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum