И СРБИЈА ГО ОДЛОЖИ ПОПИСОТ ПОРАДИ КОВИД ПАНДЕМИЈАТАВладата на Србија денеска донесе одлука да го одложи пописот за октомври.

Владата ги усвои измените на Законот за попис, бидејќи пописот планиран за во април, поради епидемиолошката ситуација, ќе се одложи за периодот од 1 до 31 отомври, соопштила Владата, пренесува срби.мк

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum