Хит – приказна: Како Златан на мотор пристигнал на “Сан Ремо“ (ВИДЕО)

Познато е дека Златан Ибрахимовиќ е учесник на фестивалот “Сан Ремо“,познато е дека со звуците на еден балкански хит беше дочекан на сцената, а потоа како заедно пеат со Синиша Михајловиќ. Сепак не е познато дека малку недостигало тој воопште да не се појави на фестивалот и тоа од банална прчина, и тоа поради проблеми во сообраќајот.


Имало сообраќајка а Златан со возачот чекале повеќе од три часа патот да се расчисти.

Едно време го фатило нервоза и му рекол на возачот дека тој ќе искочи надвор и ќе стопира до местото каде што се одржувал “Сан Ремо“. Во тие моменти наишол еден дечко на мотор и го стопирал. Го прашал дали може да го однесе на “Сан Ремо“. Среќа мотоциклистот бил фан на Милан и немало никакви проблеми, ете на тој начин Златан сепак стигнал на време на “Сан Ремо“.извор: vecer.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum