Група Гром со нивната нова песна

Срце скршено е името на новата песна на Група Гром која ја објавија на нивниот Јутјуб канал пред неколку денови. Слушнете ја прекрасната песна и погледнете го феноменалниот спот снимен од Playback Production.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum