Груевски ќе се врати и ќе ја одлежи казната, тврди Спасовски

Изминува и втората година како некогашниот премиер на Македонија, Никола Груевски како азилант избега во Унгарија.


Тоа предизвика низа реакции и критики кон Министерството за внатрешни работи за што „дозволиле Груевски да избега“. Но сепак, првиот човек на ова министерство, Оливер Спасовски е убеден во нешто.


„Груевски ќе се врати во земјава и ќе ја одлежи својата казна“, кратко рече Спасовски во гостувањето во Студио 10 на ТВ 24.

извор: fokus.mk


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum