Груевска-Маџовска: Ниеден полициски час не може да го покрие резилот на оваа неспособна власт

Професорката Симона Груевска Маџовска од Институтот за македонски јазик Крсте Петков Мисирков револтирана од мерките за справување со коронавирусот.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum