Граѓанин платил 1,560 денари на ЕВН за сметка за струја во празен стан

На социјалната мрежа Фејсбук еден граѓанин по име Роберт Милески јавно го искажа своето незадоволство кон ЕВН, каде констатира дека платил 1,560 денари за струја каде станот бил празен цел месец.


Во прилог ви го прикажуваме целиот статус:


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum