Градоначалникот на Ресен се забавува со пријателите?

Додека Ресенчани се во карантин, до нашата страница стигна видео каде градоначалникот на Ресен со музика ги поминува досадните карантински часови. Според пеењето на видеото, се слушаат повеќе гласови од повеќе лица. Така да нашето прашање е дали градоначалникот на Ресен бил со своите пријатели да се забавува?


Дали е во ред или не, оставаме на вас да оценувате, но препораките од владата се јасни: забрането групирање. Градоначалниче напијте се една од нас.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum