Гордан Калајџиев и Маргарита Цаца Николовска поднесоа оставки од советот за надзор за прислушување

Следиме оставки на претседател и подпретседател на Советот за граѓански надзор над прислушкувањето.


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum