ЃОРЧЕВ: Авганистан со 500 000 вакцини, а Заевистан со нула, време е за оставкиПратеникот од ВМРО ДПМНЕ Влатко Ѓорчев на социјалните мрежи напиша дека е време за оставки, поради тоа што во Македонија нема пристигнато ниту една вакцина против Ковид 19.


Авганистан 500.000 вакцини (денес). Заевистан 0 (нула) вакцини, најмногу мртви. Најлоши на СВЕТОТ. Заев, Филипче – оставка, напиша Ѓорчев.29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum