Голема чест за нашата редакција со гордост ви ја презентираме МАКЕДОНСКАТА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА -Аналитикум

Едно од најголемите достигнувања на современата македонска држава претставува издавањето на "МАКЕДОСНКАТА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА", каде се стави темелот на државноста што ќе биде бедемот за идните столетија, орудието и на последниот македонец на ова света земја каде со гордост ќе може да се исправи и да посведочи на светот за својата вредност.


Ова капитално дело од 837 страници секој треба да го поседува и сподели, топло ви ја препорачуваме МАКЕДОНСКАТА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА во електронска форма.

encyclopaedia_macedonica_1
.pdf
Download PDF • 33.42MB

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum