Героски: Каде се „бардовите” да го бранат Боки сега, кога добива закани за убиство за да не зборува

Каде се „бардовите” да го бранат Боки сега, кога добива закани да не зборува, оти ќе биде убиен?, прашува на Фејсбук новинарот и уредник Бранко Героски.

извор: republika.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum