Герила акција во Струга: Парите барајте ги кај Зоки и Вице Заеви

Граѓани во Струга денес поставија транспарент на еден од мостовите во градот. Пораката на транспарентот е насочена кон последната изјава на Боки 13 каде вели дека парите од Рекет се кај Зоран Заев и Вице Заев.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum