Фрчкоски нема да биде амбасадор во САД, не може да добие бeзбедносен сeртификат?Пратеникот Антонио Милошоски на Фејбук објавува дека Љубомир Фрчкоски нема да замине амбасадор во САД и оти за ова е информиран и премиерот Заев. Според Милошоски, причина за тоа е што Фрчкоски не може да добие безбедносен сертификат.
29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum