Фотографија од Радмила Шеќеринска со симболите на УЧК се појави на социалните медиуми

На социалните мрежи се појави фотографија од Министерката за Одбрана Радмила Шеќеринска и градоначалникот на Кичево кој беше командант на УЧК исто така на социалните медиуми се тврди дека сликата е направена во штабот на УЧК.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum