(ФОТО) Вработена во затворот во Битола се снимаше зад решетки

За да биде трагедијата поголема, во позадина на видеото тече турбофолк песна, а битолчанката (со заштитна маска на устата, си почитува прописи девојчето), се држи за решетките од полуотворената железна врата, која, всушност, ги дели затворениците од слободата.

извор: kurir.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum