(Фото+Видео) Се скандираше Голема Албанија

Пред малку се случи инциден на протестите за „Монструм“ откако демонстрантите се обидоа да го пробијат кордонот на полицијата и да се упатат кон Владата.

Полицијата постојано е провоцирана, има луѓе со качулки кои со камења маваат со полицајците.

Во моментов имаше нов обид за пробивање на кордонот.

Повредени се и неколку полицајци.


извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum