(ФОТО+ВИДЕО) Се сечеше лента за Детското одморалиште на Пелистер

Младите на ВМРО-ДПМНЕ од Битола "сечеа лента" кај Детското одморалиште на Пелистер. Покрај сите ветувања на СДСМ сеуште ниту камче не е поместено. Но како што велат од УМС на ВМРО-ДПМНЕ Битола, СДСМ и не дојде на власт за да реновира, туку дојде да пустоши и да граба. Во продолжение Facebook реакцијата на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Битола и спорното видео.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum