(Фото + Видео) Повpeдени полицajци: Изнесени на paце откако дeмонcтpaнтите yдpија по полициjaтаПолициски кopдон не им дозволува на демонстрантите да се упатат пред Владата на Република Македонија.

Пред малку демонстрантите се обидоа на сила да го пробијат кoрдонот, а во нападот настрадаа двајца полицајци.

Како што се гледа од фотографиите на Инфомакс еден од полицајците беше на раце изнесен од кордонот откако се стекна со повреди во налетот на демонстрантите.

извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum