(ФОТО + ВИДЕО) На прв ден кампања, СДСМ врши поткуп во Гостивар

На првиот ден од официјалниот почеток на изборната кампања до редакцијата на ,,Економски Лидер” граѓани на Гостивар ни испратија слики и видео, каде функционери на СДСМ вршат поткупување на гласачи од Ромска националност, преку делење пакети со храна.


А вчера и денес раководството на СДСМ повика на фер и демократски избори, кои според нив треба да поминат без ниту една црна дамка.

извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum