(ФОТО) Вевчанци инспиративни по повод посетата на Министерката МИЛА ЦАРОВСКА

Креативни вевчанци ја искористија посетата на Министерката Мила Царовска ја дочекаа со порака и несогласување за коруптивните скандалите на Владата.29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum