(ФОТО) Вевчанци до Владата: "Устите ваши полни со зборови лажни, за пуста власт задникот го дадовте"

Во Вевчани поставен транспарент:

"Устите ваши полни со зборови лажни, за пуста власт Македонија ја продадовте а задникот за ич пари го дадовте"!29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum