(ФОТО) св. Петка Црн Мост прекрасно место за одмор на граѓаните

св. Петка Црн Мост прекрасно место за одмор неодамна беше реновирана со помош на граѓаните преку донација која беше успешна. Во продолжение ви ги прикажуваме сликите може да погледнете како изгледа параклисот пред и потоа.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum