(ФОТО)СРЕДБА САШО МИЈАЛКОВ И ЗОРАН ЗАЕВ ВО МЕРИОТ? Дали се потпишува нова изборна коалиција ???


З.З. пристигнал во своето возило марка Порше во елитниот хотел Мериот изутрина во 12 часот, причината за посета на ова место е да се сретне со екс-директорот на УБК Сашо Мијалков кој е  исто така сопственик на елитниот хотел .

З.З присуствувал на утрински брифинг во ресторанот Дистрикт заедно со екс-директорот на УБК Сашо Мијалков, во истиот локал пред 5 дена се случи конфликт со осудениот од предметот Рекет – Кичеец каде што настрада обезбедувањето на Мијалков.  Се работи на помирување ? Зошто З.З е на утрински брифинг со екс директорот Сашо  Мијалков ? Дали се прави некој изборен пазар за гласови ?  Дали се потпишува нова изборна коалиција ?

извор: njuz.info


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum