(ФОТО) Шилегов ужива на журка во Маврово – скопјани во карантин!

Додека скопјани се во карантин нивниот градоначалник, Петре Шилегов, организира групна сибиранка во својата викендица во Маврово – покажуваат фотографиите кои ги направи “Лидер”.


Имено, на фотографиите се забелележува дека неколку автомобили се паркирани во дворот на викендоцата на Шилегов, што значи дека освен што градоначалникот избегал од мерките на владата, со себе си понел и друштво со кое ужива во својата викендица.

Нашите репортери, успеаја да го уловат и градоначалникот Шилегов како седи на својот балкон.


Инаку, бројни скандали се редеа околу викендицата на која Шилегов викендов прави журка, прво околу начинот на која е купена а второ околу узурпацијата на државно земјиште од негова страна.


За скопнани карантинот важи од четвртокот во 21:00 часот до утре изутрина во 05:00 часот. Нивниот градоначалник нема заедно со нив да ги почитува мерките на владата.

Погледнете ги фотографиите:

извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum