(ФОТО) Ременски најави нова афера: Ќе раскажам како државата нема намера да врати 250 000 евра

Најавив дека, ќе раскажам за тоа како многу наши сограѓани се пред судови и извршители за минорни долгови од 30, 500 денари и како државна институција „нема потреба/намера“ во Буџетот да врати повеќе од 250.000 евра незаконска „привилегија“ на еден привилегиран пензионер.


Ова е само мал дел од фб постот на Ременски повеќе може да прочитате на линкот.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum