(ФОТО) Предизвикот "Искачи кола за насловна" продолжи

Во центарот на Неготино кавадарчанец ја продолжи серијата на комични несреќи каде нема повредени само е причинета мала матриална штета.


29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum