(фото) НИКОЛОВСКИ ГИ ОБЈАВИ ФИРМИТЕ НА ЗАЕВИ ВО БУГАРИЈА СО КОМЕНТАР -"ДАЛИ КРАЈОТ ВАКА МИРИСА"


Огромна АФЕРА со ВАКЦИНИ и обид да се земе ПРОВИЗИИ за истите. Афера од која паѓа и ќе падне Влада.


Што прави Заев? Повикува пријател. Се јавува кај Каракачанов да смислат нешто за ДЕФОКУС. Ама ОЧАЈНИ се не поминува.


Јас друго државјанство освен МАКЕДОНСКО немам! Ама Заеви фирми во Бугарија ИМААТ!

Ние се спротиставуваме на распродажбата на македонскиот јазик и историја, Заев не! Тоа е разликата!


А за Каракачанов освен очај нема друг збор… Дали КРАЈОТ вака мириса, пишува на Фејсбук потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски.извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum