ФОТО: Навреди за битолчани од сопругот на пратеничката Бисера од СДСМ "ВО БИТОЛА ИМА ГЛУПАВИ ЛУЃЕ"

Нејзиниот сопруг Јове, преку Фејсбук објава порача дека најтешко било да се биде глупав во Битола бидејќи конкуренцијата била преголема.


Имено, нејзиниот сопруг е вработен во Јавното Претријатие Паркинзи Битола, кое се финансира токму од парите на битолчани.


извор: javno.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum