ФОТО - Наташа Петровска лаже за реконструкцијата на ИЛИНДЕНСКА во БитолаВо изминативе години, Наташа Петровска, лажеше многу. Во годината пред да стани градоначалник на Битола лажеше уште повеќе, но ние ќе се задржиме само на годините во кои беше и е на функција, односно ја узурпира функцијата.

На оваа табла ги издвоивме омилените лаги на Наташа Петровска. Верувајте, многу се, но овие неколку и се омилени.


#МладиКоиПраватРазлика #ВоМладитеЕСилата #УМСБитола


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum